Case
DENKie

Advenso

Een positieve carrièrestart
Case Advenso Headerbeeld

Onze services

Creatie examensimulator
Opleidingsplatform
Onboarding nieuwe medewerkers
Veiligheidsfilmpjes

Vraag van de klant

De energieadviseurs van Advenso ontzorgen hun klanten van de eerste ampère tot de krachtigste zonnecel. Nadat DENK! werd ingeschakeld om een leuke en effectieve employer branding campagne te ontwikkelen, staat DENKie paraat om (nieuwe) medewerkers op te leiden.

Onze oplossing

DENKie creëerde diverse animatievideo’s en richtte het opleidingsplatform in voor verschillende doeleinden. Dankzij de heldere video’s ondersteunen we sollicitanten en (nieuwe) medewerkers doorheen een bepaald traject. De online opleidingen zijn een sterke aanvulling op de uitleg en positieve support binnen het bedrijf. Een mooie combinatie zodat iedereen vol energie een vlotte start neemt bij Advenso! Ook op het vlak van veiligheid dragen we ons steentje bij.

Case Advenso Inleiding

Een duurzame match

Wie solliciteert bij Advenso krijgt een link naar de examensimulator. Kandidaat-positivo’s bekijken op dit platform verschillende DENKie-filmpjes omtrent de bedrijfscultuur, producten en werking van Advenso. Na elke video volgt een korte quiz. Op deze manier ontdekken beide partijen of er een duurzame match is!

Case Advenso Examensimulator
Case Advenso Opleidingsplatform

Welkom bij Advenso

Via het DENKie opleidingsplatform maakt Advenso nieuwe medewerkers wegwijs in hun werking. Hoe bereik je het kantoor? Welk werkmateriaal staat op jou te wachten? Wat zijn de waarden van Advenso? DENKie stond in voor de creatie van informatieve en duidelijke animatievideo’s om de boodschap te ondersteunen. Zo heten we nieuwe werknemers van harte welkom bij Advenso.

Kennis is troef

Advenso vindt het belangrijk dat hun medewerkers in een fijne en veilige omgeving kunnen werken. Daarom geven ze richtlijnen mee rond veiligheid en kwaliteit. DENKie maakte hiervoor verschillende video’s met tips en tricks. Waardevolle kennis die een positieve invloed heeft op het welzijn!

Case Advenso Veiligheidsfilmpje
Case Advenso Onboarding PMs

Project management tot in de puntjes

De project managers zijn een belangrijke schakel binnen Advenso. Om hen zo goed mogelijk te begeleiden tijdens hun onboardingstraject, voorziet DENKie een online traject om gelijktijdig te doorlopen. Zo ontvangen de nieuwe project managers heldere uitleg van hun teamleader én kunnen ze hun kennis testen na het bekijken van de DENKie-filmpjes.

Veilig aan de slag

Op een werf werken de installateurs op hoogte, waardoor veiligheid een belangrijk aandachtspunt is. Ook in het magazijn en op kantoor kunnen onveilige situaties zich voordoen. DENKie vatte alle veiligheidsadviezen samen in duidelijke filmpjes. Op deze manier kan iedereen veilig aan het werk en terug naar huis!

Case Advenso Uitgelichte afbeelding

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be