Case
DENKie

Sterckx

Vergrendelen als een champ bij Sterckx
Case Sterckx headerbeeld

Onze services

Creatie label
Mascotte
Animatievideo
Taalwissels

Vraag van de klant

Sterckx is een composteringsbedrijf dat doorgroeid champignonsubstraat en dekaarde verkoopt. Het familiebedrijf werd opgericht in 1967 en gaat over van generatie op generatie. Nu was ook de branding van hun veiligheidsverhaal aan een frisse wind toe! Voor die branding in combinatie met de lancering van een veiligheidsvideo, kwam Sterckx bij DENKie aankloppen.

Onze oplossing

Na een meeting ter plaatse gingen we bij DENKie aan de slag om de essentie van het bedrijf samen te vatten in de branding. Dit resulteerde in mascotte Champ die de veiligheid en het welzijn binnen het bedrijf waardeert tot op de bodem. Samen met Champ startten we aan een animatievideo rond de vergrendelprocedure en de creatie van het label ‘Safety makes good soil’.

Case Sterckx Inleiding

Correct vergrendelen is veilig werken

Tijdens reinigings- of onderhoudswerken aan machines is een ongelukje snel gebeurd. Door een correcte vergrendelprocedure (LOTOTO) toe te passen, kan dit zoveel als mogelijk voorkomen worden. DENKie maakte een animatievideo waarin mascotte Champ en de figuren van Sterckx voortonen hoe je machines correct kunt vergrendelen om in alle zekerheid met de interventie te starten. Beknopt en duidelijk! Bovendien zetten we de video op in het Nederlands, Frans, Engels en Portugees zodat ook de anderstalige medewerkers veilig vergrendelen.

Wil je meer weten over veilig en correct vergrendelen? Bekijk dan zeker deze SMARTERatWORK-video over de LOTOTO-procedure! Bekijk de video, doe de test en laat je inspireren!

Case Sterckx Animaties
Case Sterckx Uitgelichte afbeelding

Veiligheid kweken

Om de campagne kenbaar te maken binnen het bedrijf, creëerden we een affiche met een QR-code die verwijst naar de video. Een aantrekkelijke visual maakt in een oogopslag duidelijk waar de campagne over gaat, maar de begeleidende copy voegt nog meer context toe.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be