Case
DigiDENK

Veilinghuis De Wit

Offline en online biedingen automatiseren
Headerbeeld Case Veilinghuis De Wit

Onze services

Digitale processen
Automatische administratie

Vraag van de klant

Veilinghuis De Wit is een gevestigde waarde in Oostende. De gegevens van de veilingen werden vroeger gecentraliseerd in een Excelbestand, maar met een omvang van makkelijk 1.000 stuks per veiling verliep dat niet altijd efficiënt. De mix van online en offline biedingen vormde een extra uitdaging.

Onze oplossing

Wij boden Veilinghuis De Wit een laagdrempelige opstap naar digitaal. Enerzijds met een website die online biedingen mogelijk maakt, anderzijds met een overzichtelijk dashboard dat alle veilinginfo snel verzamelt in één handig overzicht. Verwarring over de winnaar van de veiling is zo verleden tijd!

Online veilingoverzicht

Op de website vinden geïnteresseerden een handig overzicht van aankomende veilingen. Er worden mooie stukken gepresenteerd en alle praktische details staan in een handig overzicht. Wanneer een veiling live gaat, krijgen geïnteresseerden de kans om online mee te bieden – alsof ze in de veilingzaal zouden zitten.

Website Case Veilinghuis De Wit
Dashboard Case Veilinghuis De Wit

Toegankelijk dashboard

Het dashboard is opgebouwd volgens het oude Excelbestand. Zo kunnen de medewerkers volgens hun stramien blijven werken, maar dan digitaal. Het dashboard laat toe om Excelfiles te importeren, waardoor alle offline gegevens in het dashboard terechtkomen. Dankzij de koppeling met het digitale systeem vinden ook online biedingen snel de weg naar het dashboard. Helder, handig en bovenal erg duidelijk!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be