Case
DENK!

Thuisverpleging aan zee

Zorgverleners op dezelfde golflengte
Headerbeeld Case Thuisverpleging aan zee

Onze services

Complete branding
Nieuwe website
Visuele tools
Vacaturecampagne

Vraag van de klant

Thuisverpleging aan zee bundelt zorgzame krachten en ontzorgt zelfstandige thuisverpleegkundigen van o.a. planning en administratie. Om verder te groeien en daarnaast nieuwe collega’s aan te spreken, schakelde de groepspraktijk DENK! in.

Onze oplossing

DENK! heeft een hart voor de zorgverleners van Thuisverpleging aan zee. Met een nieuwe branding legden we voor de groepspraktijk de basis om patiënten, nieuwe collega’s en doorverwijzers uit de buurt te benaderen. Zowel de website, visuele tools als vacaturecampagne varen mee op de golven van die aantrekkelijke branding.

Inleiding Case Thuisverpleging aan zee

Hartverwarmende branding

In één oogopslag geeft het logo weer dat Thuisverpleging aan zee voor kwaliteitsvolle zorg met een hart staat. De golven zijn uiteraard een knipoog naar de regio en capteren het vakantiegevoel dat altijd een beetje aanwezig is aan zee. De mascottes maken de huisstijl compleet en toegankelijk, net als het label ‘Ik zorg je graag’. Die slagzin vat de missie van Thuisverpleging aan zee perfect samen en is het teken van de zorgzame community.

Uitgelichte afbeelding Case Thuisverpleging aan zee 1
Website Case Thuisverpleging aan zee

Navigeren naar kwaliteitsvolle zorg

Met de website ikzorgjegraag.be informeert Thuisverpleging aan zee al hun doelgroepen: patiënten, zorgprofessionals, nieuwe collega’s en patiënten die tijdelijk aan zee verblijven. Doorverwijzers melden een patiënt makkelijk aan via het online formulier. Zo surft Thuisverpleging aan zee mee in tijden van digitalisering. 

Alle zorginfo op zak

DENK! ontwikkelde voor Thuisverpleging aan zee naast de huisstijl, foldermap en handige gadgets een zorg-ID. Dankzij de compacte en heldere zorg-ID zijn alle verschillende professionals direct geïnformeerd omtrent de zorgnoden van elke patiënt. In een transparante hoes hebben patiënten zo naast hun identiteitskaart ook alle zorginfo bij de hand. 

Zorg ID Case Thuisverpleging aan zee
Vacaturecampagne Case Thuisverpleging aan zee

Onder st(r)oom voor extra instroom

Thuisverpleging aan zee is een groepspraktijk in volle groei. Ook de zorgvraag neemt toe, daarom zijn nieuwe collega’s en jobstudenten er meer dan welkom. Met een online vacaturecampagne “Join us” belichten we de veelzijdigheid van de praktijk en tal van andere voordelen. In enkele muisklikken sturen kandidaten hun cv, motivatiebrief en gegevens door. 

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be