Case
DENK!

Sports Lighting

Rebranding in de spotlight
Case SportsLighting headerbeeld

Onze services

Branding
Animatievideo
Website
Templates

Vraag van de klant

Sports Lighting is gespecialiseerd in professionele veldverlichting voor verschillende sporten. Als Oostendorp hebben ze naam gemaakt binnen de sector, maar nu was het tijd voor een rebranding. Een naam die to-the-point is, een bijpassend logo, frisse website,… De geschikte opdracht waar DENK! zijn licht op mocht schijnen.

Onze oplossing

DENK! zette de wensen van de klant om in een branding die de expertise van Sports Lighting goed weergeeft en punten scoort op herkenbaarheid. Eenmaal de branding uitgewerkt was, creëerde DENK! ook naamkaartjes, banners, drukwerk én een animatievideo. Een stevige portie creatieve sport!

Case SportsLighting Inleiding

The light in Sports Lighting

De switch van Oostendorp naar de nieuwe naam Sports Lighting is sterk en helder. Ook het logo sluit hierop aan en plaatst de core business van het bedrijf in de spotlight. Met de slogan Bij ons sta je niet in de schaduw zetten we het logo nog extra kracht bij.

Case SportsLighting Logo

Patrick aan het woord

Een animatievideo is een toffe manier om op korte tijd voldoende informatie over te brengen. Perfect dus om de voordelen van een futureproof samenwerking met Sports Lighting in beeld te brengen. De geanimeerde Patrick van Sports Lighting vertelt de voordelen van ledverlichting op een duidelijke manier. Verder komt ook de expertise van het bedrijf en de aanpak aan bod.

Herkenbaarheid naast het veld

Alle nieuwe elementen van de branding verwerkte DENK! in verschillende offline tools. Een campagnebeeld, handige naamkaartjes om te netwerken, roll up banners voor visibiliteit en een drieluikfolder. De drieluikfolder zet enkele projecten in de kijker, toont waar Sports Lighting in uitblinkt en wat de aanpak is om tot de perfecte verlichting te komen. Alle informatie en voordelen weergegeven op zes bladzijdes.

Case SportsLighting Folder
Case SportsLighting Online tools

Online tools, een schot in de roos

DENK! ontwikkelde voor Sports Lighting een volledig nieuwe website met de frisse branding. Ontdek het hier zelf! Daarnaast creëerden we verschillende elementen om digitaal te gebruiken. De handige powerpoint template staat klaar in de huisstijl en hoeft enkel nog ingevuld te worden. We zorgden eveneens voor een briefhoofd, visuals voor in de mailings en op sociale media en een mailhandtekening om elke mail professioneel af te sluiten.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be