Case
DENK!

BOSS Lighting

Heldere branding voor BOSS Lighting
Case Boss Lighting Headerbeeld

Onze services

Branding
Templates
Website
Sociale media
Fotografie
Video

Vraag van de klant

Licht en Elektro Bossuyt is een groothandel met energiezuinige oplossingen en duurzame materialen. Naast zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen, vind je er ook verlichting voor elke smaak en elk interieur. Een team van lichtspecialisten staat klaar om jouw droomverlichting samen te stellen. Om duidelijk als lichtexperts naar buiten te treden, vroeg Licht en Elektro Bossuyt aan DENK! om een apart merk met eigen branding te creëren.

Onze oplossing

DENK! ging aan het werk om een gepaste naam te bedenken met een knipoog naar Licht en Elektro Bossuyt. Daarna ging ons team aan de slag om de branding te ontwerpen, met een luxueuze uitstraling als resultaat!

Case Boss Lighting Inleiding

Spot on branding

‘Verlichting’ en ‘Licht en Elektro Bossuyt’, dat waren de twee elementen waarmee DENK! de creatieve cellen liet werken om een gepaste naam te bedenken. Uiteindelijk ontstond zo BOSS Lighting, met een overduidelijke verwijzing naar de naam BOSSuyt en verlichting. En voor de Pixar-fans, ons creatief brein werd geïnspireerd door het goed bekkende “Buzz Lightyear”. We kozen voor zwart en goud als huisstijlkleuren en een strak lettertype voor een elegante uitstraling. En de slagzin? Ook die is klaar en duidelijk: We design light, spot on. Alle elementen komen mooi samen op de naamkaarten, waardebonnen, folder, …

Case Boss Lighting Huisstijl
Case Boss Lighting Website

Een online lichtpuntje

Bij een nieuw merk mag ook een nieuwe website niet ontbreken. De grafisch ontwerper van DENK! zorgde voor een overzichtelijke website die de projecten, merken en aanpak van BOSS Lighting overzichtelijk weergeeft. Via de website maak je gemakkelijk een afspraak met de lichtspecialisten.

Lichtprojecten in beeld

Vanaf het eerste gesprek tot de realisatie staat BOSS Lighting hun klanten bij met gepast advies en ondersteuning. Heel wat mooie projecten zijn het resultaat van geslaagde samenwerkingen. Onze fotograaf en videograaf gingen langs bij enkele klanten om de prachtige designs vast te leggen.

Case Boss Lighting Fotografie
Case Boss Lighting Contentcreatie

In de spotlight op sociale media

Voor BOSS Lighting zette DENK! de Instagram- en Facebookpagina op. Sinds de opzet verzorgen we de content in overleg met de klant om tot een mooi geheel te komen. Hiervoor worden onder meer de foto’s en video’s gebruikt die tot stand gekomen zijn dankzij het team van DENK!. Een totaalplaatje dat we met veel plezier verzorgen.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be