Case
DENKie

Gassco

Safety on TRACK bij Gassco
Headerbeeld Case Gassco

Onze services

Workshop
Branding & lancering HR- en HSE-campagnes
DENKie-filmpjes rond veiligheid

Vraag van de klant

Het Noorse Gassco verdeelt gas over heel Europa. De vestiging in Zeebrugge vroeg onze expertise om de interne veiligheid verder op de rails te zetten. DENKie ging de uitdaging graag aan en gaf volle gas!

Onze oplossing

Tijdens een workshop maakten we kennis met het DNA van Gassco. Daaruit bleek algauw welke koers te varen voor de HR- en HSE-campagne. Denk maar aan een catchy branding met bijhorende DENKie-filmpjes die aanzetten tot veilig en duurzaam werken.

Inleiding Gassco

Let’s talk safety tijdens een workshop

Uit onze workshop bleek dat Gassco over een goed ingebakken safety culture beschikt. We creëerden samen het concept en de overkoepelende boodschap die de campagnes zullen brengen. Één van de uitkomsten van de workshop is een extra paar handen en ogen op de werkvloer. Een freelance preventieadviseur – partner van DENKie trouwens – gaat een dag per week langs en ondersteunt zo de preventiedienst van Gassco Zeebrugge.

Lancering Case Gassco
Op hoogte Case Gassco

Gazzy gaat voor veiligheid

We begeleiden Gassco van A tot Z bij de branding van de HR- en HSE-campagnes. Mascotte Gazzy – gehuld in de kleuren van Gassco – neemt de medewerkers op sleeptouw doorheen alle mogelijke veiligheids- en welzijnsthema’s op de werkvloer. Via catchy beelden en een DENKie-filmpje lanceert Gassco haar interne campagne. 

Gas safety is their life TRACK

TRACK geeft weer hoe Gassco-medewerkers omgaan met veiligheid: transparant, respectful, accountable, challenging & knowledgeable. DENKie-filmpjes brengen de Gassco-instructies vlot over en helpen zo om gastransport veilig en betrouwbaar te organiseren. Don’t slip & trip of procedures om op hoogte te werken? De richtlijnen en tips komen glashelder over.

Slip Trip Case Gassco

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be