Case
DENK!

Flexoo Self Storage

Frisse wind voor flexibele storage
Headerbeeld Case Flexoo

Onze services

Rebranding
Website
Online marketing

Vraag van de klant

Flexoo Self Storage, het voormalige Easy Storage, is de nummer 1 in kwalitatieve opslagruimte aan de Belgische kust. Flexoo Self Storage wou hun grootste troeven, namelijk flexibiliteit en automatisatie, nog meer uitspelen. Meer naambekendheid verwerven, nieuwe klanten aanspreken en vooral: verder groeien. Het team van DENK! dacht out of the box en kwam met een plan om de meer dan 550 boxen in Oostende op een nieuwe manier in de markt te zetten.

Onze oplossing

We lanceerden een volledige rebranding met een aantrekkelijke en praktische website. Door in te zetten op mailings, advertenties en social media campagnes lieten we het grote publiek kennismaken met de nieuwe vibes en troeven van Flexoo Self Storage.

In één (oog)opslag

Één blik op het nieuwe logo en je bent mee: Flexoo Self Storage verhuurt flexibele opslagruimte. De nieuwe rebranding is kleurrijk en spreekt aan. Hier zijn je spullen veilig en je kan er bovendien op elk moment aan! 

Branding Case Flexoo
Website Flexoo

Online opslagruimte reserveren

Op de nieuwe website staat gebruiksgemak voorop. We creëerden een frisse en overzichtelijke site, met tal van mogelijkheden. Zo boek je makkelijk je afspraak met Flexoo Self Storage, vraag je vlot een offerte aan of reserveer je bepaalde modules direct online. Ontdek het zelf maar op flexoo.be

You’ve got Flexoo-mail

Met drie catchy mailings maakten we de rebranding van Flexoo Self Storage bekend in Oostende en omstreken. Deze vorm van digitale communicatie is een onmisbaar stukje van onze online marketingpuzzel voor Flexoo. 

Mailing Flexoo
Uitgelichte afbeelding Case Flexoo 1

Flexoo is overal

We rolden voor Flexoo eveneens een social mediacampagne uit met twee posts per maand, aangevuld met SEA. Zo bereikten we voor Flexoo Self Storage doeltreffend een grotere doelgroep: iedereen uit de wijde regio die meubelen, documenten, huisraad of vrijetijdsspullen veilig wil bewaren. 

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be