Case
DENK!

Elektro Bossuyt

Een energiek en groen concept
Case EB headerbeeld

Onze services

Uitwerking concept
Branding
Fotografie
Aftermovie

Vraag van de klant

Elektrogroothandel Elektro Bossuyt heet zowel professionals als particulieren welkom voor energiezuinige oplossingen. De warmste elektrofamilie wil hun klanten beleving en gemak aanbieden, maar ook ondersteunen dankzij verschillende acties en gerichte communicatie. DENK! werd ingeschakeld om een concept uit te denken dat hun groene oplossingen nog meer in de kijker plaatst.

Onze oplossing

DENK! ging vol energie aan de slag en kwam met een concept voor de Groene Weken en de Bossuyt Green Academy. Een week die focust op groene energie waar de klanten van Elektro Bossuyt voordeel uit halen. Mascotte Peetie ondersteunt het verhaal en brengt de acties tot leven.

Case EB Inleiding

Een duurzame branding

DENK! creëerde een nieuw label om de Groene Week te onderscheiden van de overige communicatie. De kleurkeuze was snel gemaakt: groen! Het label zet de duurzame aanpak van Elektro Bossuyt extra kracht bij.

Case EB Bradning Groene Week
Case EB Mailings en socials

De Groene Week in beeld

Na de creatie van de branding, was het tijd om de Groene Week bekend te maken. Met tal van acties verwent Elektro Bossuyt hun installateurs. DENK! zet die acties om in toffe visuals die gebruikt kunnen worden in de mailings, op sociale media en op de speciaal ontworpen webpagina. Daarnaast zetten we op sociale media in op advertising om een grotere doelgroep te bereiken. De Groene Week wordt 4 x per jaar georganiseerd, telkens creatief ondersteund door het DENK!-team.

Energiezuinige kennis op zak

Tijdens de Groene Week vindt ook de Bossuyt Green Academy plaats. Een boeiende middag vol nieuwtjes, kennis van experts die ervaringen delen uit de praktijk en tijd om te netwerken. Topics zoals AREI-keuring, duurzame energieoplossingen en ESG komen hier aan bod. Naast hulp bij de voorbereiding en een webpagina om te kunnen inschrijven, ontwierp DENK! een fysieke uitnodigingskaart om in de winkel uit te delen aan installateurs.

Case EB BGA
Case EB Aftermovie

Nagenieten van een leerrijke middag

Onze content creator is telkens aanwezig tijdens de Bossuyt Green Academy om live verslag uit te brengen en content te verzamelen. Daarnaast voorzien we ook telkens een mooie aftermovie. Zo kunnen de aanwezigen en geïnteresseerden terugblikken op een leerrijke middag én ook ideaal om op een aantrekkelijke manier de volgende edities te promoten.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be