Case
DENKie

Dumaplast

Interne communicatie hapklaar aangeboden
Headerbeeld Case Duamplast

Onze services

Eenvoudig informeren
Optimaal communiceren

Vraag van de klant

Dumaplast is toonaangevend in bekleding van wanden, muren en vloeren. Als fabrikant en leverancier stellen ze heel wat medewerkers tewerk op hun site. Dat maakt het niet altijd evident om de teams te wijzen op zaken zoals veilig werken en regelgeving. DENKie is nu hun partner in veiligheidscommunicatie en dat loont.

Onze oplossing

Samen werken we rond diverse thema’s. Zo zat de preventieadviseur bijvoorbeeld met de handen in het haar over de vele ongelukken die zich voordeden met heftrucks. Voor nieuwe medewerkers bleek het niet altijd duidelijk wat op hun eerste werkdag exact van hen werd verwacht. Met toffe en hapklare communicatie helpen wij medewerkers attent maken op bepaalde topics en sporen we hen aan om er rekening mee te houden.

Inleiding Case Dumaplast

Hi Tiley!

Mascotte Tiley heeft intussen z’n plekje in het team veroverd. Zijn look en naam zijn gebaseerd op één van de populairste producten van Dumaplast: tegels. Tiley komt in zowat alle communicatie aan bod. Herkenbaar én leuk!

Mascotte Case Dumaplast
Affiche onthaal Case Dumaplast

Hapklare animatievideo’s

De video’s nemen de medewerkers mee op sleeptouw. Denk maar aan 10 tips om veiliger met een heftruck te rijden, een duidelijk stappenplan voor het onthaal van nieuwe medewerkers, … Op een korte tijdspanne wordt heel wat duidelijk!

Triggerende affiches

Doorheen de gebouwen van Dumaplast worden telkens affiches rond een bepaald thema opgehangen. Deze visuals maken de medewerkers attent op het nieuwe topic, de QR-code leidt meteen naar de animatievideo.

Affiche veiligheid Case Dumaplast

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be