Case
DENK!

CSP Zeebrugge

Thuishaven van open minds & out of the box denkers
Headerbeeld Case CSP scaled

Onze services

webontwikkeling
grafisch ontwerp
online marketing

Vraag van de klant

Containers zijn de ultieme doos, gestandaardiseerd & uniform – een tikje saai misschien. Je zou kunnen denken dat werken met containers dat ook is. Maar niets is minder waar en dat bewijzen ze bij CSP Zeebrugge. Het havenbedrijf is al enkele jaren klant bij DENK! en schakelde ons deze keer in om hun openstaande vacatures te helpen invullen. Creatieve campagne voor employer branding coming up!

Onze oplossing

Het team van CSP Zeebrugge houdt van de zee, is gepassioneerd door schepen en heeft altijd zin in actie. In oplossingen denken, snel anticiperen en vlotte flows creëren is helemaal hun ding. Ook de nieuwe collega’s moesten natuurlijk die mindset delen. In de campagne ‘Thuishavenjobs’ vertaalden we de typische dynamiek naar online en offline tools. De twee enthousiaste mascottes en de slogan ‘Thuishaven van open minds & out of the box denkers’ zorgen steeds voor extra herkenbaarheid.

Inleiding Foto3 Case CSP scaled
Inleiding Foto2 Case CSP scaled
Inleiding Foto1 Case CSP scaled

Vacaturebeelden die goesting geven

Per openstaande vacature creëerden we een campagnebeeld om de jobs offline te promoten. De troeven van CSP Zeebrugge komen prominent in beeld: out of the box denken, verrassend veel variatie, passie voor scheepvaart en een positieve teamdynamiek. De mascottes en grote beelden spreken extra aan.

Mascottes Case CSP scaled
Website Case CSP scaled

Sprekende jobwebsite

Tot voor kort had CSP Zeebrugge alleen een Engelstalige website en dito jobpagina. Aangezien we met de campagne letterlijk én figuurlijk de taal van potentiële medewerkers willen spreken, zetten we een catchy Nederlandstalige jobpagina op. Denk wervende vacatures, toffe beelden en enthousiasmerende video’s … Of neem gewoon zelf een kijkje op www.thuishavenjobs.be.

Schot in de roos op social media

Via advertising op social media promootten we de verschillende vacatures. De advertenties werden aangevuld met toffe contentposts die de teamdynamiek binnen CSP Zeebrugge perfect weerspiegelen. Met succes: na een maand was één van de vacatures al ingevuld! 

Social Media Case CSP scaled
Folder Case CSP scaled

Een warm papieren welkom

Bij een kennismaking of sollicitatiegesprek krijgen kandidaten een welkomstfolder over CSP Zeebrugge. Naast de gebruikelijke informatie en waarden, ontdekken ze zo ook toffe weetjes over de terminal en lezen ze quotes van tevreden medewerkers. Kortom: een folder die zin geeft om bij CSP Zeebrugge aan de slag te gaan!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be