Case
DENK!

CSP Zeebrugge

Havenactiviteiten in beeld
Case CSP Headerbeeld optie 2

Onze services

Videocreatie

Vraag van de klant

De containerterminal CSP (van wereldspeler Cosco Shipping) is gelegen in de voorhaven van Zeebrugge. Ze schakelden DENK! in voor videocreatie om de terminal en haar (nieuwe) activiteiten in beeld te brengen.

Onze oplossing

Onze cameraploeg & dronepiloot gingen ter plaatse om beelden te maken van de terminal in Zeebrugge. Alle activiteiten werden in beeld gebracht inclusief enkele indrukwekkende beelden en de nieuwe automotive activiteiten waarbij auto’s in containers verscheept, gelost en verdeeld worden via de terminal van CSP Zeebrugge.

Company video

In een algemene video toont DENK! de verschillende terminals, welke diensten er aanwezig zijn en ontdek je hoe groots CSP is in het kleine België. De company video is een showcase van wat CSP te bieden heeft.

Automotive video

Een groot deel van de werking van CSP heeft te maken met de automotive sector. Het verschepen van wagens in containers is behoorlijk uniek en daar zet CSP sterk op in. Daarom maakte DENK! een video die specifiek focust op de afhandeling van de containers met wagens. Een knap staaltje arbeid als je het ons vraagt!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be