Case
DENK!

Boon Solar

Energieke communicatie voor Boon Solar
Headerbeeld Case Boon Solar

Onze services

Label & mascotte
Fotografie & visuals
Online verjaardagsacties
Wedstrijden & video’s
Talrijke tools

Vraag van de klant

Boon Solar, de energiespecialist uit Denderleeuw, blies onlangs 10 kaarsjes uit. Dat vroeg om een feestje én een leuke verjaardagscampagne. DENK! had al een boontje voor Boon Solar – we werken immers al samen sinds hun rebranding van Boon Techniek naar Boon Solar in 2019. We bedachten dus maar wat graag een verfrissende campagne voor hen!

Onze oplossing

Boon Solar voorziet jong en oud van duurzame zonne-energie en meer. DENK! werkte met veel plezier en deskundigheid een verjaardagscampagne uit die alle leeftijden aanspreekt. De spilfiguur doorheen alle acties & tools? Energuy, het zonnetje in huis bij Boon Solar.

Inleiding Boon Solar

Lang leve Energuy

Met een speciaal ontworpen verjaardagslabel kan niemand nog om de verjaardag van Boon Solar heen. Het prijkt dan ook op alle digitale communicatie. En wat gezegd van creatieve DENK!-mascotte Energuy? Hij blaakt van energie en geeft de communicatie mee kleur. 

Dynamische fotografie & visuals

Mascotte Energuy duikt op in tal van beelden en andere visuals. We spotten hem zelfs op het dak waar de Boon Solar-installateurs vakkundig zonnepanelen plaatsen. 

Visual Fotografie Case Boon Solar v2
Commerciele actie Case Boon Solar

Tijd voor … een commerciële actie!

Onze webwizards creëerden een heldere landingspagina en bijhorende mailing om de verjaardagsacties in de kijker te zetten. Zo is er de tell a friend-actie waarbij je als bestaande klant maar liefst € 150 kunt terugverdienen. Daarnaast vertelt de nieuwe webpagina onder meer het duurzame verhaal van Boon Solar en hoeveel energie ze hun klanten al gaven. En dat is heel wat, ontdek het zelf maar via 10 jaar Boon Solar

Prijzen waar je energie van krijgt

Wie jarig is, trakteert én informeert ook. Boon Solar doet dat via leuke 2D-animatievideo’s. Bekijk de video, beantwoord de vragen en … wie weet sleep jij een energieke prijs in de wacht. Kinderen testen spelenderwijs hun kennis over energie en maken kans op een gratis pretparkbezoek. Volwassenen toetsen hun kennis over het capaciteitstarief en dingen mee naar o.a. een elektrische fiets of laadpaal. 

Wedstrijd kinderen Case Boon Solar
Divers opmaakwerk Case Boon Solar

Get your gadget

Met fijne uitdeelcadeautjes weet Boon Solar iedereen te plezieren. Zo zie je op de kleurplaat mascotte Energuy en zijn blitse elektrische wagen. Die laadt hij natuurlijk op dankzij zonnepanelen, een thuisbatterij en een Boon Solar-laadpaal. Daarnaast ontwikkelden we nog andere leuke tools, zoals een notablok of magneetjes – die trekken uiteraard goede energie aan.

”Wij ervaren onze samenwerking als heel aangenaam en efficiënt. Jullie zijn telkens bereid om snel in te pikken op wijzigingen en denken heel erg mee met de noden en wensen van de klant. Jullie hebben de gave om onze ideeën om te zetten in een creatieve en doeltreffende campagne.”  – Rani, Boon Solar

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be