Case
DENKie

Bayer

Waardevolle veiligheidscommunicatie
Case Bayer headerbeeld

Onze services

Workshop
Branding
Lancering veiligheidsverhaal
Tools Safety Day

Vraag van de klant

De productiesite van Bayer in Antwerpen is onder andere marktleider in gewasbeschermingsmiddelen en zaden. Bayer kwam bij DENKie terecht voor de branding en extra ondersteuning van hun veiligheidsverhaal. Zo was er onder andere vraag naar een lanceringscampagne en sterke tools voor de Safety Day.

Onze oplossing

DENKie zat samen met Bayer voor een workshop HR- en HSE-communicatie. Op die manier kon DENKie een overzicht maken van de behoeften en de gepaste oplossing. Denk aan een mediabib, animatievideo’s, stickers en outdoorborden.

Case Bayer Inleiding

De Bay van Bayer

Mascotte Bay staat samen met Bart, Bilal en Britt in voor de veiligheidscommunicatie van Bayer. Het label dat DENKie creëerde, zet hun boodschap nog extra kracht bij: Safety – Take care of what matters. De branding van Bayer omvat zorgvuldig uitgekozen kleuren die overal in doorgetrokken worden.

Case Bayer Label en mascottes
Case Bayer Lancering

Care, trust, ownership

De drie kernwaarden van Bayer zijn duidelijk geformuleerd, maar hoe pas je dit toe in de praktijk? In een animatievideo van DENKie geven Bay en zijn vrienden 10 tips waar de medewerkers van Bayer op kunnen letten. Zo bouwen ze aan vertrouwen, dragen ze zorg voor elkaars veiligheid en werken ze aan de toekomst van onze planeet. De bijhorende affiche bevat een QR-code die rechtstreeks leidt naar de video in de DENKie mediabib.

Smile voor veiligheid!

Voor de Safety Day van Bayer kreeg Bay een flashy veiligheidshesje en zorgde DENKie voor een levensgroot bord om mee op de foto te gaan. Een smile voor veiligheid! Ook extra posters en borden met een belangrijke boodschap versierden de grote tent tijdens de Safety Day.

Case Bayer Levensgroot bord 1
Case Bayer Helmsticker

Een nog veiligere helm

Een veiligheidshelm is een belangrijke PBM binnen Bayer. We ontwierpen een sticker met het interne noodnummer op om de veiligheid nog te verhogen. De stickers blijven goed kleven op de helmen, maar zijn niet permanent. Perfect voor de toekomst!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be