Case
DENKie

Alltech – De Ster

Communicatieplatform als opleidings- en aanmeldingstool
Headerbeeld Case Alltech

Onze services

Opleiden
Aanmelden
Eenvoudig informeren

Vraag van de klant

De wereld van dierengezondheidsbedrijf Alltech is constant in evolutie. Het was voor hen niet altijd evident om alle updates en essentiële info tot bij de productiemedewerkers te krijgen. Daarnaast moeten ook bezoekers en leveranciers vlot op de hoogte blijven van veiligheidsvoorschriften. Een tweedelige uitdaging die wij graag aangingen.

Onze oplossing

We analyseerden de structuur en de werking van Alltech. De bevindingen werden de basis van een gloednieuw communicatieplatform. Enerzijds focust het platform op opleidingen voor de eigen medewerkers, anderzijds is het een onthaaltool voor bezoekers. Sprekende video’s en toegankelijke testen vormen in beide gevallen de basis van heldere communicatie.

Inleiding Foto Case Alltech 1

Altijd up-to-date dankzij opleidingsplatform

In een veelzijdig bedrijf zoals Alltech is het niet altijd eenvoudig om iedereen snel te informeren. Het opleidingsplatform is alvast een stap in de goede richting. Bedienden en ploegchefs krijgen een persoonlijke login, voor operatoren zijn er schermen in de controleruimtes. Iedereen wordt geïnformeerd via live-action en animatievideo’s waarna de kennis getoetst wordt. Een interactieve én toegankelijke manier van opleiden!

Onthaalplatform Case Alltech
Affiche Hoe aanmelden Case Alltech

Aanmeldingsplatform brengt extra veiligheid

Het aanmeldingsplatform werd in het leven geroepen om bezoekers, subcontractors, transporteurs, … vlot te laten aanmelden. Voor Alltech is het immers belangrijk om te weten wie er aanwezig is op de site. Bovendien moeten er ook veiligheidsvoorschriften worden gerespecteerd. Daarom krijgt elke bezoeker een infovideo te zien, gevolgd door enkele vragen. Pas daarna krijgt de bezoeker een toegangscertificaat. Een maand niet op de site geweest? Dan is het tijd voor een nieuwe test!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Contacteer ons telefonisch op +32 59 34 02 80
of mail ons: info@hetdenkhuis.be