Roxell’s veiligheidscommunicatie staat op punt

We zetten een opleidingsplatform op die het opleidingsproces optimaliseert via digitalisatie.

De probleemstelling

Veel veiligheidsregels, weinig duidelijkheid. Hiermee klopte Roxell aan bij DENKie. Het doel? Een manier om opleidingen gestroomlijnder te doen lopen.

Onze aanpak

Hoe begin je aan zoiets? Danny, preventieadviseur van Roxell: “Ik probeerde eerst zelf filmpjes te maken met mijn gsm. Het idee was goed, maar het herwerken nam veel tijd in beslag. We geraakten niet vooruit”

Peter van DENKie kwam langs om het opleidingsplatform van DENKie voor te stellen. Een platform waar je je medewerkers kan trainen en testen in één. Het management was meteen mee en zag de meerwaarde van het platform. “Ik ben begonnen met de basismodule en deed daar enkele testen op. Ik was direct verkocht en begon al flowcharts uit te tekenen hoe het moest werken voor Roxell.”

“Halverwege januari gingen we live met het platform en ondertussen deden we al enkele opleidingen met de nieuwe tool. Iedereen was er snel mee weg. Ik heb geen enkele vraag gekregen omtrent het platform. Het is zo intuïtief en wijst zichzelf uit.”

“Momenteel oefenen we met het opleidingsplatform in België. Next steps zijn nieuwe opleidingen toevoegen en een andere denkpiste is internationaal uitrollen.”

Onze klant in de kijker

Logo Roxell - klant Digitaal Denken
Roxell is wereldwijd de innovatieve leider in stalinrichting voor de pluimvee- en varkenshouderij.

Hoe de klant de samenwerking heeft ervaren

“Als we nu nieuwe medewerkers willen opleiden, dan moeten ze enkel een profiel aanmaken en kunnen ze op hun eigen tempo de opleidingsvideo’s bekijken en testen doen. Volledig geautomatiseerd dus.”

Danny De Muynck, preventieadviseur bij Roxell

Ontmoet onze hoogvliegers

Wil jij ook een project laten uitwerken door DENKie, Digitaal Denken? Contacteer ons nu!

Meer ontdekken?