YES, PGS!

Gemotiveerde en gelukkige medewerkers? Daar hebben ze er bij PGS Group geen tekort aan! Ze klopten aan bij DENKie om de employer branding op te krikken.

De probleemstelling

Communicatie simpel en leuk weergeven, daar hielpen wij PGS Group mee. Zowel de interne als externe communicatie en veiligheidscommunicatie waren aan een upgrade toe.

Onze aanpak

Voor PGS Group ontwierpen we creatieve baches, visuals voor in de kantoren en we staan in voor de signalisatie op de verschillende sites van PGS Group wereldwijd. We vertalen hun safety boodschappen in originele beelden die blijven plakken. Met als gevolg minder arbeidsongevallen en veiligere werkomgeving.

Ook de baseline “YES, WE WOOD” werd bedacht door ons team en werd voor de interne communicatie vertaald naar “YES, PGS” waarmee we alle medewerkers mee op touw trekken. YES, PGS vormt de rode draad doorheen de people communicatie van PGS Group.

Regelmatig daagt Freek van PGS Group ons uit voor een origineel ontwerp voor acties gericht naar hun medewerkers. Zo ontwierpen we oa hun woodiebags, woodiesocks en coole YES, PGS zonnebrillen. Gevolg: gemotiveerde en gelukkige medewerkers!

Ten slotte staan we ook in voor de creatie van originele vacatures waarin het YES, PGS verhaal opnieuw een belangrijke rol speelt.

Onze klant in de kijker

PGS Group verkoopt, koopt, verhuurt, verplaatst en personaliseert pallets van hoge kwaliteit. Wij bieden ook aanvullende en milieuvriendelijke diensten op maat van uw behoeften.

Hoe de klant de samenwerking heeft ervaren

Ontmoet onze hoogvliegers

Wil jij ook een project laten uitwerken door DENKie? Contacteer ons nu!

Meer ontdekken?

DENKie

YES, PGS!

Gemotiveerde en gelukkige medewerkers? Daar hebben ze er bij PGS Group geen tekort aan! Ze klopten aan bij DENKie om de employer branding op te krikken.

Ontdek meer »