Alltech wordt een A-team

We maakten video's en creatieve visuals op om boodschappen simpel over te brengen. Ook een opleidingsmodule waarin arbeiders werden opgeleid en getest mochten wij voorzien.

De probleemstelling

Op de productiesite wordt er in ploegensysteem 24/24 en 7/7 gewerkt, hierdoor kent niet iedereen elkaar en is het niet altijd makkelijk om boodschappen over te brengen.

Onze aanpak

Alltech is één van de top tien dierengezondheidsbedrijven wereldwijd. De Belgische productiesite behoort tot de top 4 van de 77 productiesites van Alltech wereldwijd.

Na workshops met het management én mensen vanop de werkvloer implementeerden we een intern communicatieplatform met oa een opleidingsmodule waarin de arbeiders opgeleid en getest worden op vlak van safety, quality en milieuvoorschriften.

Op de productiesite wordt er in ploegensysteem 24/24 en 7/7 gewerkt, hierdoor kent niet iedereen elkaar en is het niet altijd makkelijk om boodschappen over te brengen. Video’s en creatieve visuals zijn hier een grote hulp. Complexe boodschappen worden zo efficiënt en snel overgebracht. We betrekken het Alltech-team ook in het maken van video’s, waardoor ze meer verantwoordelijkheid tonen en zich betrokken voelen.

De ploegverantwoordelijken, die de ambassadors zijn binnen het project en door DENKie gecoacht worden, tonen immens veel engagement en motivatie en trekken iedereen op de werkvloer mee in het verhaal. Chapeau!

Onze klant in de kijker

Alltech is één van de top tien dierengezondheidsbedrijven wereldwijd.

Hoe de klant de samenwerking heeft ervaren

Ontmoet onze hoogvliegers

Wil jij ook een project laten uitwerken door DENKie? Contacteer ons nu!

Meer ontdekken?

DENKie

Alltech wordt een A-team

We maakten video’s en creatieve visuals op om boodschappen simpel over te brengen. Ook een opleidingsmodule waarin arbeiders werden opgeleid en getest mochten wij voorzien.

Ontdek meer »